Wie zijn wij?

Wij zijn een gezin met twee tieners en wonen in een klein dorp in west Friesland Zwaagdijk-Oost.

Onze honden leven in en om het huis, de pups (lang en korthaar) worden geboren in de woonkeuken en leren meteen alle geluiden van het dagelijks leven in het gezin.

In 2011 zijn wij in contact gekomen met de Chow Chow en het ras heeft toen ons hart gestolen. Het is een ras wat je goed moet opvoeden maar daardoor geven ze ook heel veel trouw en liefde terug.

Wij hebben de kort harige Chow Chow en fokken alleen met geheel gezonde dieren met goede uitslagen voor HD,ED,PL en Ecvo oog onderzoek. Natuurlijk zien ook wij graag een mooi type Chow Chow maar gezondheid en karakter staat bij ons op nummer 1.

Op dit moment hebben we de 4de generatie Chow Chow in huis waarbij wij laten zien dat we geloven in onze eigen bloedlijn en in de gemaakte combinaties.

Daarbij zijn onze pups meestal zindelijk voor 7 weken. Daar besteden wij veel aandacht aan, omdat wij van mening zijn dat je ook de pups meteen leert om buiten hun behoefte te doen en dat is voor de nieuwe eigenaren veel gemakkelijker, dan dat je ze eerst krant/plasmat zindelijk maakt.

Ook worden steeds meer van onze pups ingezet bij collega fokkers.

Wij staan altijd paraat voor een eerlijk advies en proberen altijd mee te denken naar een oplossing.

Van ons ‘moet’ de nieuwe pup eigenaar niks, in de vorm van verplichte puppy cursussen en of screening op gezondheid, wij sluiten ook geen eigenaren uit op leeftijd of werk als er maar een goed plan is als de eigenaar zal weg vallen of er niet meer voor kan zorgen dan is dat ook goed.

Wij verkopen geen pup aan een eigenaar die de hond 5 dagen per week opsluit de gehele dag omdat hij/zij moet werken, is er een plan waar de pup/hond heen gaat overdag dan is daar over nagedacht en zien wij geen belemmeringen voor de toekomstige eigenaren.

Wij zijn Clubfokker bij de Nederlandse Chow Chow Club en houden ons daar strikt aan.
Alle pups gaan bij ons weg met een verkoopovereenkomst en alle overige informatie. 

U bent altijd welkom om kennis te maken met onze Chow Chows.